Als je geen frame ziet, klik dan hier voor de complete site

Evenementen agenda per maand  Evenementen agenda per maand.

Evenementen vindt u op:

* De agenda van het VVV
* Heldere Links
* of onderstaand per maand.

2017
februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december
2018
januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december


februari 2017    
       
       
       


maart 2017    
2-6 Breezand; Lentetuin Breezand; Dit jaar heeft de Lentetuin wel een hele grote vis gevangen. De organisatie brengt namelijk de palingsound naar de mooiste, overdekte bolbloemenshow van Nederland.
Het thema van 2017 is Volendam, daarom is van 2 tot en met 6 maart een stukje Volendam in Breezand te vinden.
INFO
31 - 2/4  Julianadorp; KoegrasPop; Koegraspop is de start van de viering van 200 jaar Koegraspolder.
In een feesttent op een speciaal ingericht feestterrein in Julianadorp worden activiteiten en muziekoptredens voor jong en oud georganiseerd.
INFO
       


april 2017    
29 - 3/5 Anna Paulowna; bloemendagen; De voormalige gemeente Anna Paulowna staat in het teken van geur en kleur vanwege de 64e editie van de Bloemendagen.
In de hele polder kunt u ruim honderd mozaieken, bewegende werkstukken, versierde straten en bruggen bewonderen.
INFO
23 noordkop; Willems Rally; Op 23 april 2017 keert de mooiste rally van Noord-Holland terug!
Met een nieuwe route en deelnemersveld gaan wij weer een prachtige editie van de Willems Rally tegemoet.
De Rally zal worden verreden in de kop van Noord-Holland en zal de deelnemers langs prachtige plekken leiden.
INFO
23 Julianadorp; Springfair; Voor de 12e keer Springfair Julianadorp! Een heerlijk buitenfeest waar je lekker ongedwongen rond kunt scharrelen en de leukste dingen tegenkomt.
Allemaal in de sfeer van het Engelse platteland: The Country Market
INFOmei 2017    
20 Den Helder; Dag van de muziek; De Dag van de Muziek biedt amateur musici en –dansers de gelegenheid zich te presenteren aan een breed publiek en zo belangstelling te wekken van potentiële nieuwe leden.
INFO
27-28 Den Helder Historisch weekend Het evenement wordt gehouden op zaterdag 27 en zondag 28 mei op het prachtige terrein van de Oude Rijkswerf Willemsoord.
INFO
29 Den Helder; Rondje Cultuur Huisduinen; Voor de vierde keer wordt het Rondje Cultuur Huisduinen georganiseerd.
Het rondje bestaat uit een fiets-/wandelroute op Huisduinen waar men op een groot aantal locaties kennis kan maken met alles wat Den Helder en Huisduinen in het bijzonder te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur.
Op meer dan 30 adressen in prive tuinen en gebouwen worden creatieve vormen als beeldhouwen, keramiek en schilderijen getoond, daarnaast wordt op diverse locaties gemusiceerd.
INFOjuni 2017    
3-5; Den Helder; Pasar Malam; INFO
18; Julianadorp; Julianapop; INFO 
24-25 Den Helder Marinedagen De Marinedagen zijn de officiele open dagen van de Koninklijke Marine, een van de defensieonderdelen van Nederland. In 2017 vinden de Marinedagen weer plaats in Den Helder.
In de maand juni kan iedereen weer genieten van het geavanceerde materieel van de Koninklijke Marine en spectaculaire demonstraties. De Marinedagen staan ook wel bekend onder de naam Vlootdagen.<
INFO
21-25 Den Helder Sail INFO


juli 2017    
       
       
       


augustus 2017    
25-28 Julianadorp; Julianadorper kermis; INFO
26-27 Den Helder; Historisch Weekend; Het evenement wordt gehouden op het prachtige terrein van de Oude Rijkswerf Willemsoord. Als speciaal thema voor deze 20e editie in 2016 is gekozen voor auto’s, motorfietsen en andere middelen van vervoer uit Nederland. Old timer automobielen en klassieke schepen uit alle andere landen zijn natuurlijk ook ruimschoots aanwezig.
INFO
       


september 2017    
2-3; Den Helder; Vliegerfeest aan zee; Sinds 2009 organiseert de stichting Vrienden van Den Helder jaarlijks in september het "Vliegerfeest aan Zee". Op het strand is het een bont spektakel van eenlijners. Duizenden bezoekers genieten elk jaar van deze bijzondere aanblik. Vaste gasten zijn ook de stuntvliegeraars van de Tricksparty, het Nederlands kampioenschap wordt in Den Helder afgesloten! Omdat het Vliegerfeest aan Zee is uitgegroeid tot een echt gezinsuitje, wordt er natuurlijk veel voor kinderen georganiseerd. Vliegertjes kleuren, schminken, snoep- en knuffeldroppen, schatgraven, springkussens, strandspelletjes, enzovoort.
INFO
3 Den Helder; Zomerdromen; Voor de 12e keer wordt op de eerste zondag van september ZomerDromen georganiseerd.
Publiek kan vanaf 12.00 uur in het Timorpark flaneren langs bijzondere marktkramen, picknicken langs de vijver, proeven van diverse heerlijkheden, meedansen op het danspodium, genieten van vele soorten muziek met als afsluiter Niels Geusebroek.
INFO
16 Den Helder; Heldair Show Maritiem; Tijdens het vijfjaarlijks evenement Heldair Show Maritiem kunt u die dag een kijkje te kunnen geven in onze maritieme en offshore luchtvaartkeuken.
Het thema ‘100 jaar Marine Luchtvaartdienst, vliegen en varen eeuwig verbonden’ zal door Den Helder Airport en het Defensie Helikopter Commando op verschillende manieren worden belicht.
Op het programma staan een geweldige vliegshow en een mooie static show, maar een kijkje achter de schermen in één van onze hangaars en een bezoek aan de airmarkt zijn zeker net zo de moeite waard.
Natuurlijk wordt er ook aan de kleinsten gedacht en kunnen zij zich uitleven in het kinderdorp.
INFOoktober 2017    
       
       
       


november 2017    
26 Den Helder; Winterdromen; Dit is de wintereditie van ZomerDromen. U kunt vanaf 12.00 uur terecht in onze Kerst Stadshal om te proeven van diverse heerlijkheden, mooie spullen te kopen bij diverse kramen en te genieten van allerlei soorten muziek.
Daarnaast zijn er gratis kindervoorstellingen, kerststraattheater en nog veel meer leuks!
INFO
       
       


december 2017    
       
       
       


januari 2018    
       
       
       


februari 2018    
       
       
       


maart 2018    
       
       
       


april 2018    
       
       
       


mei 2018    
       
       
       


juni 2018    
       
       
       


juli 2018    
       
       
       


augustus 2018    
       
       
       


september 2018    
       
       
       


oktober 2018    
       
       
       


november 2018    
       
       
       


december 2018