Als je geen frame ziet, klik dan hier voor de complete site

Een gezellig avondje uit  Een gezellig avondje uit.

Ook voor een avondje uit kunt u prima terecht in Juliana dorp of in den Helder.

In Julianadorp zelf vindt u op nog geen 5 minuten loop afstand een café/restaurant en vele gezellige café's met in de zomer ook vaak live muziek, met name op de zondag als er in de zomer een kofferbakmarkt wordt gehouden.

U vindt in Den Helder 3 locaties met een bioscoop waarvan 1 met alternatieve films: Bioscoop Cinema Zevenskoop, Julianaplein 43 bios, 1781 HA Den Helder, Tel. 0223-610 941. Dit is een filmtheater dat door de gelijknamige stichting in Den Helder in stand wordt gehouden. Het is geen bioscoop. Het verschil zit in de doelstelling. Een bioscoop is een commercieel bedrijf en richt zich dus vooral op films die voldoende geld opbrengen. De stichting heeft zich als doel heeft gesteld het medium film meer als cultuurverschijnsel en zo mogelijk ook als kunstuiting te belichten. Het programma wordt zo breed mogelijk afgestemd. Alle genres komen aan bod: van romantische komedies tot de meer geëngageerde films. De bedoeling is dat ondanks de wat geďsoleerde positie van de regio de mensen voor films van kwaliteit toch dichtbij terecht kunnen.
Op de oude rijkswerf vind u aan een groot bassin een bioscoop met meerdere zalen genaamd Kinepolis Den Helder, Willemsoord 51; Reserveren op Tel. 0223 677899.

Verder vindt u er een groots theater in moderne stijl waar elke avond haast wel iets leuk te beleven is: Schouwburg De Kampanje, Willemsoord 63, 1781 AS Den Helder, Tel. 0223-674 664 .

Natuurlijk kunt u ook altijd lekker genieten in 1 van de vele restaurants die Juliana dorp en Den Helder rijk zijn. Kijk hiervoor onder het hoofdstuk 'restaurants'.

Wilt u goedkoop de avond doorbrengen dan kunt u altijd terecht op ons 7 km lange strand of in het grotendeels nostalgische Huisduinen op de dijk alwaar u ook het Nogal Wiedus café restaurant hebt met prachtig uitzicht op zee gelegen vlakbij vuurtoren 'De Lange Jaap'.