~ Bestellen ~

* 1) U neemt even contact op zodat ik mijn adres door kan geven. Vermeld als onderwerp even "trouwkaart" of "hartje" zodat ik weet dat het geen spam is.

* 2) U verstuurt de trouwkaart. Als u er 2 kunt sturen is dat helemaal fijn, want soms is een kaart te klein of heb ik 2 kanten van hetzelfde blad nodig. Dan lukt het niet met 1 kaartje. Zet op de envelop "trouwkaart" of "hartje".

* 3) Ik koop zelf DMC garen en lint in een passende kleur en de juiste bol.

* 4) Zodra het klaar is stuur ik een emailtje met daarin de uiteindelijke prijs, de gegevens zodat het bedrag overgemaakt kan worden. Gemiddeld komt zo'n schoentje rond 12,00 + ev. portokosten.
Voor al uw bestellingen geldt dat wij de verzendkosten volgens Postnl tarief aan u doorberekenen. Het pakje wordt alleen aangetekend verstuurd ( 8,05) als u dat aangeeft. Wilt u verzending via DHL ( 5,50) of Kiala ( 4,00) dan kunt u dat aangeven.
 Na betaling wordt het pakje gepost.

* 5) Het pakketje wordt kant en klaar bij u afgeleverd. Is het een cadeautje en wilt u dat ik het pakje rechtstreeks naar het bruidspaar stuur? Ook dat kan, geef dan duidelijk op naar welk adres het pakje moet worden verstuurd. Eventueel kunt u een felicitatiekaart van u zelf meesturen, die dan in het pakje mee verzonden wordt.
Mocht het gebeuren dat iemand een hartje bestelt voor hetzelfde bruidspaar om kado te doen, dan zal ik met beiden even contact opnemen om te overleggen.

* 6) Wilt u weten of het kaartje is aangekomen, of het al klaar is, houdt u dan deze website in de gaten. Als het kaartje is gearriveerd verschijnt er een plekje op de voorbeeldenpagina of er verschijnt een afbeelding van het kaartje. Als het hartje af is komen er foto's te staan.