Als je geen frame ziet, klik dan hier voor de complete siteDe afgelopen maanden is het klantenbestand behoorlijk gegroeid. Nu het zomer is willen bijna alle baasjes graag dat hun hondje van hun winterjas ontdaan wordt.
Daardoor is er een wachttijd ontstaan.
Om te voorkomen dat mensen 10 weken of langer moeten wachten hebben we daarom een klantenstop ingesteld.
Bent of was u klant dan bent u van harte welkom maar nieuwe klanten kunnen helaas op dit moment niet bij ons terecht.
Ook zullen we geen honden trimmen van klanten die willen uitwijken naar onze trimsalon omdat hun eigen trimsalon met vakantie is en hun hondje echt 'vandaag nog' getrimd moet worden....

We wensen u een fijne zomer, hou uw hondje koel (niet in een warme auto) en veilig (niet bij een winkel laten wachten ivm de grote toename van hondendiefstallen)
en we zien uw hondje dan graag weer bij ons op tafel.

Even voorstellen...


Mijn naam is Nolly Nijenhuis en sinds 2007 ben ik rijksgediplomeerd hondentrimster. Als klein kind was ik al gek op -alle- dieren en knipte mijn eigen hondje al vanaf mijn 10e jaar. Maar het zou nog een hele tijd duren voor ik daadwerkelijk met dieren zou gaan werken.

Als onderwijzeres werkte ik enige tijd in het basisonderwijs. Later ben ik gaan werken als vertaalster Engels, maar in 2005 gaf een BBC-programma, waar een hondentrimster in voor kwam, me een zetje in de juiste richting, zodat ik eindelijk iets met mijn liefde voor dieren kon gaan doen.

Na een gedegen theoretische opleiding bij het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik en ca. 2 jaar stage bij 2 trimsalons behaalde ik in 2007 mijn diploma 'hondentoiletteren'. De laatste 2 stagejaren kreeg ik mijn opleiding van een trimster, die toen al bijna 25 jaar in het vak zat, bij trimwedstrijden regelmatig met de 1e prijs naar huis gaat (ook internationaal) en lid is van het Nederlandse Trimteam.

Na het behalen van mijn diploma's 'hondentoiletteren' en 'EHBO in de trimsalon' startte ik mijn eerste kleine trimsalon 'Liberty' in Doesburg (Gld).

Begin 2008 verhuisde ik naar Julianadorp en we begonnen een Bed & Breakfast.
In juli 2010 ging daar Hondentrimsalon 'Liberty' eindelijk officieel van start.

Zelf doe ik het trimwerk maar u zult ook regelmatig mijn man Ronald mee zien werken. Hij is een grote hulp bij grote, zware honden maar ook bij honden die het allemaal maar eng vinden. Hij geeft ze dan even een knuffel of leidt ze even af.
Waar nodig proberen we volgens de techniek van hondenfluisteraar Cesar Millan te werken omdat dierenwelzijn onze prioriteit heeft. Dat is ook de reden waarom we alleen op afspraak werken en voor elke hond ruim de tijd nemen. Zo kunnen we alle aandacht en tijd aan uw hond geven en zorgen dat het hondje zich op zijn/haar gemak voelt bij ons.

 fotografie: Miriam de WitIk ben aangesloten bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf), de Nederlandse vakvereniging voor de gediplomeerde hondentrimmers, welke de kwaliteit van de aangesloten trimsalons waarborgt.
Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen houd ik vakliteratuur bij en bezoek ik regelmatig vakdagen en hondenshows.

Als u zich afvraagt waarom voor de naam 'Liberty' is gekozen:
we bevrijden de honden van vuil, lastig ongedierte, pijnlijke klitten, lange haren, warme ondervachten, lange nagels en soms van hun angst voor een trimsalon.We werken momenteel nog aan de site.
De pagina's met een dik gedrukte titel zijn inmiddels gereed,

2011 ae nijenhuis