Als je geen frame ziet, klik dan hier voor de complete site

Linkpagina
Wereldpootjes
Plak een pootje voor het goede doel.
Een hip artikel kopen en tegelijkertijd het goede doel steunen, wie vindt dat niet leuk? Verkoop van dierenpootjes van zelfklevend plakplastic in alle kleuren van de regenboog. Het assortiment bestaat inmiddels uit hondenpootjes, kattenpootjes, konijnenpootjes, rattenpootjes en hoefijzers.

TASSO
Ieder jaar sterven honden in hete auto's. Op deze website kunt u gratis actiekaarten en posters aanvragen, die u kunt opplakken of onder ruitenwissers kunt doen. Verkrijgbaar in diverse talen.

www.huisdierendokter.nl
De Huisdierendokter; Mijn laatste hondje Tommy heeft veel baat gehad bij therapie van de huisdierendokter.

algemeen
Elk mens is anders, maar ook elke hond of kat is anders. Bovendien is het ene ras gevoeliger voor ziekten dan het andere. Daarom biedt Proteq Dier & Zorg u de keuze uit twee verschillende verzekeringen; de Proteq Dier & Zorg Comfort Verzekering en de Proteq Dier & Zorg Bewust Verzekering. Beide verzekeringen hebben een uitstekende dekking.
Elke klant die van 15 april t/m 31 mei 2015 een polis afsluit via de banner op onze website ontvangt eenmalig €25,- retour.De Graveur
Messing naamplaatjes van hoogwaardige kwaliteit.

DOGspiration & CATspiration; gratis online magazines voor hondenvrienden en/of kattenvrienden.
Vrolijk, informatief en inspirerend en enorm leuk om te lezen. Het bevat foto's, filmpjes, informatie, prijsvragen, etc. Klik op de link en schrijf je gratis in.
Vers Vlees voor hond en kat; Den Helder.Leuke hondenartikelenTom Brooke Woodcrafts; Een Engelsman die we aan het werk zagen in zijn werkplaats in het Greeb Crafts Center bij Land's End, Cornwall. Hij maakt ontzettend mooie naamborden en huisnummers met o.a. de afbeelding van uw hond of kat.
Tom Brooke spreekt ook goed Nederlands en is regelmatig in ons land. Dus zoekt u een origineel naambord, bekijk de voorbeelden eens.


Pop's shop Woodworking; Houten puzzels in de vorm van rashonden.
De puzzel vormt de naar van het ras, zoals in het voorbeeld de Airedale Terriėr.
Als u dat wilt, kan de naam van de hond op de sokkel aangebracht worden.


PetFlow.com; Prachtige tshirts met afbeeldingen van honden en katten.


Hondenkadowinkel Bijdehondjes, de webwinkel met de grootste collectie hondenbeeldjes in Nederland, groot en klein, nieuw en vintage.


© 2011 ae nijenhuis