Als je geen frame ziet, klik dan hier voor de complete site

Linkpagina
Wereldpootjes
Plak een pootje voor het goede doel.
Een hip artikel kopen en tegelijkertijd het goede doel steunen, wie vindt dat niet leuk? Verkoop van dierenpootjes van zelfklevend plakplastic in alle kleuren van de regenboog. Het assortiment bestaat inmiddels uit hondenpootjes, kattenpootjes, konijnenpootjes, rattenpootjes en hoefijzers.

TASSO
Ieder jaar sterven honden in hete auto's. Op deze website kunt u gratis actiekaarten en posters aanvragen, die u kunt opplakken of onder ruitenwissers kunt doen. Verkrijgbaar in diverse talen.

www.huisdierendokter.nl
De Huisdierendokter; Mijn laatste hondje Tommy heeft veel baat gehad bij therapie van de huisdierendokter.

algemeen
Elk mens is anders, maar ook elke hond of kat is anders. Bovendien is het ene ras gevoeliger voor ziekten dan het andere. Van buikpijn tot gebroken poot. Goed verzekerd met de meest complete basisverzekering van Nederland.De Graveur
Messing naamplaatjes van hoogwaardige kwaliteit.

DOGspiration & CATspiration; Momenteel op Facebook, wellicht binnenkort weer als gratis online magazine voor hondenvrienden en/of kattenvrienden.
Vers Vlees voor hond en kat; Den Helder.Leuke hondenartikelen


Prachtige tshirts met afbeeldingen van honden en katten.


Hondenkadowinkel Bijdehondjes, de webwinkel met de grootste collectie hondenbeeldjes in Nederland, groot en klein, nieuw en vintage.


Hondenwinkelonline.nl, biedt, zoals de naam al zegt, alleen producten aan voor honden. Zo kunt u gemakkelijk shoppen voor uw trouwe viervoeter en alles voor mooie prijs!


© 2011 ae nijenhuis