Als je geen frame ziet, klik dan hier voor de complete site

Vermist (kijk ook op Facebook!!)


* Tripple; omgeving Sluisdijkbuurt, Den Helder

 *Gevonden

*

*Nuttige adressen

Stichting AMIVEDI, een landelijke vrijwilligersorganisatie die zorgt voor een kosteloze registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland.
Amivedi-Nederland werkt met meer dan 100 hulpposten, verspreid over het land. Daarnaast is er een landelijk telefoonnummer waarop u terecht kunt: 0900-2648334.
Amivedi Den Helder - Julianadorp is bereikbaar via de website of tel.nr. 088-0063301 of een pagina van de dierenambulance.


 
Gestolen dieren;
Meldingen over gestolen en onder valse voorwendselen verkregen huisdieren in Nederland en buurlanden. Is uw huisdier ineens weg, lees dit dan ook eens!
De kans om uw huisdier terug te vinden is het grootst als u binnen enkele uren na vermissing een groot aantal mensen en het dichtstbijzijnde dierenasiel kunt informeren die dan samen met u uw vermiste huisdier kunnen lokaliseren, u kunnen informeren en de kans dat u nog op dezelfde dag uw geliefde huisdier weer thuis hebt is zeer groot!
Maak nu een dierenpaspoort aan voor al uw huisdieren. Zodra uw huisdier vermist wordt alarmeert u met 1 druk op de Huisdier Alert knop middels een e-mail niet alleen naar het dichtstbijzijnde dierenasiel maar tevens tientallen, zo niet honderden mensen binnen een straal van 10 kilometer waar u uw huisdier voor het laatst hebt gezien die allemaal hun ogen voor u open houden. De kans dat u uw huisdier binnen enkele uren weer gezond thuis hebt is groter dan ooit!
Meedoen is gewoon gratis.

2011 ae nijenhuis