Als je geen frame ziet, klik dan hier voor de complete site

Informatie over B&B 'Four Seasons'  Informatie over B&B 'Four Seasons'

* Algemeen,
* Prijzen,
* Routebeschrijving.

Algemeen    

* Adres: B&B 'Four Seasons', Langevliet 26, 1787 BD Julianadorp gem.Den Helder.
Telefoonnummer: 06-49271371;
Website: http://langevliet.nl; Email: info@langevliet.nl of boekingen@langevliet.nl

* Ons huis is de middelste van 3 woningen. Aan de voorkant lijkt het misschien een klein huisje, maar menigeen is verbaasd over de ruimte die achter die voorgevel blijkt te zitten.
Onze B&B kamer is zeer geschikt voor mensen die er een paar dagen op uit willen, mensen die graag vroeg op het strand willen zijn, senioren, zakenmensen, rustzoekers, mensen die de laatste boot naar Texel niet meer kunnen halen of 's morgens met de eerste boot naar Texel willen varen, mensen die wakker willen worden tussen de bloeiende bloembollenvelden, dames die een vriendinnendag willen afsluiten, natuurfotografen, mensen die gestrand zijn met openbaar vervoer, etc etc.

* Op loopafstand vindt u het Loopuytpark en winkelcentrum 'de nieuwe Riepel'. Hier vindt u verschillende winkels. Iets zuidelijker bevindt zich het winkelcentrum 'Dorper Weert'.

Prijzen    

* Op onderstaande tarievenoverzichten vindt u de overnachtingsprijzen voor 2018.
De prijs is inclusief ontbijt, privé sanitair (badkamer met toilet, wastafel, douche), beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak (zie verder ook hoofdstuk "voorzieningen") en toeristenbelasting (2018: € 1,27).

* TARIEVENOVERZICHT 2018; 1 of 2 personen
* Voor kinderen gelden aangepaste prijzen.

Houdt u er rekening mee, dat we u een borg van € 50,00 vragen te betalen voor de sleutels. Ook als u maar 1 nacht bij ons verblijft. U heeft dan tijdens uw verblijf uw eigen voordeursleutel en dus onbeperkt toegang tot uw kamer. Uw borg krijgt u natuurlijk terug als er bij vertrek geen gebreken aan de kamers zijn en u de sleutels weer inlevert.

* U kunt reserveren door ons een email te sturen of per telefoon. Onze voorkeur gaat uit naar een email omdat we u dan ook een bevestiging van de boeking kunnen toesturen.
Kijk voor beschikbaarheid op BESCHIKBAARHEID. Groen betekent dat die nacht beschikbaar is.
Annuleren van een reservering is alleen schriftelijk mogelijk.

* U wordt geacht om bij aankomst het gehele bedrag contant of met pin te betalen.
Helaas kunnen wij geen overnachtingen aanbieden waarbij achteraf per rekening wordt betaald.

* Voor inschrijving is legitimatie wettelijk verplicht (d.m.v. rijbewijs, paspoort of ID-kaart).

Voorzieningen:
* De gastenkamer heeft koffie/thee/chocola voorzieningen; serviesgoed en bestek; wekkerradio; televisie; radio. U kunt op de kamer draadloos internetten.
De andere kamer heeft een radio; televisie; wekker. Hier is tevens een vaste kast waar u kleding in kunt hangen of leggen.
Verder hebben we een grote sortering DVDfilms en kunt u een DVDspeler in bruikleen krijgen.

folderrek * Op de overloop vindt u een rek met allerlei folders over de omgeving, evenementen en Texel.

* Voor koude dagen is er op de kamer en badkamer centrale verwarming, voor warme dagen kunt u gebruik maken van een staande ventilator.

* Op de badkamer vindt u een koelkastje en handföhn.
Omdat diervriendelijkheid erg belangrijk voor ons is, staan er op de badkamer 4 kleine probeerflesjes met shampoo en douchegel. De producten bevatten geen dierlijke stoffen en zijn niet op dieren getest. U heeft de gelegenheid om die producten eens bij ons uit te proberen.


* Het is niet toegestaan binnenshuis te roken.niet roken

* Op de gastenkamer staan naar keuze 1 seniordubbelbed of 2 enkele seniorbedden. Bij boekingen graag even aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.
De bedden zijn voorzien van schone lakens, kussens, dekbedden met overtrek en een quilt.

* De gastenkamer is gesitueerd op de 1e verdieping, helaas hebben we geen extra voorzieningen voor gehandicapten.

* Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg.
U dient aan enkele criteria te voldoen:
- de gastenkamers en badkamer zijn op de eerste verdieping gelegen. Als uw huisdier de wenteltrap niet op of af zal kunnen lopen, zult u het zelf moeten kunnen dragen;
- uw huisdier dient schoon te zijn en ruim van te voren behandeld te zijn tegen ongedierte (vlo, teek, wormen);
- uw huisdier mag tijdens uw verblijf bij ons niet loops zijn;
- uw huisdier dient welopgevoed te zijn (zindelijk zijn, niet kwijlen en niet aan bedden of stoelen knagen of de hele buurt bij elkaar janken of blaffen, etc);
Als u hieraan kunt voldoen is ook uw huisdier welkom bij ons. We hebben een op hoogte verstelbare voer/waterbak en een kunststoffen mand beschikbaar.
Informeert u even naar de mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten.
  Joep, het leuke hondje van gastenfietsenstalling * In overleg kunnen fietsen onder dak gestald worden.

* Er is niet zo heel veel parkeergelegenheid maar er is altijd wel een plekje te vinden. Zodra het nieuwe winkelcentrum een feit is hebben we een grote parkeerplaats op loopafstand.
tent * Wilt u een dagje naar het strand dan kunt u bij ons een strandtent lenen.
Ontbijt:
* We zijn een diervriendelijke B&B. Een vegetarisch ontbijt is dus geen enkel probleem. Laat het ons even weten als u dat wenst.
Bed & Breakfast 'Four Seasons' is VeganFriendly met dank aan de @Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Meer weten? Bekijk deze link:


* Uw ontbijt kan bestaan uit o.a. verse broodjes en/of cornflakes, crackers of beschuit; thee, koffie of melk; versgeperst sinaasappelsap; verschillende soorten zoet en hartig broodbeleg; een versgekookt scharreleitje of roereitje. Verder houden we rekening met uw wensen. Dus heeft u een dieet of kunnen we u op de vroege morgen absoluut niet -of juist wel- blij maken met één of ander dan horen we dat graag vroegtijdig, bij voorkeur bij de boeking.

* De ontbijttafel (deels zelfbediening) staat 's morgens in de keuken gedekt, tijd in overleg.

* Voor mensen die erg vroeg op pad moeten en liever niet ontbijten is er de mogelijkheid om een lunchpakketje mee te nemen i.p.v. het gebruikelijke ontbijt. We maken dan een aantal belegde broodjes voor u klaar en u kunt zelf kiezen of u er een pakje melk, fruitdrank of yoghurtdrank bij wilt meenemen.

lunchpakketje

Boekingen:
* Bij een boeking of een aanvraag voor overnachting hebben wij volgende gegevens nodig:
Naam, adres en telefoonnummer (bij voorkeur mobiel), tijdstip van aankomst, duur van het verblijf en het aantal personen.
Bij twee personen horen we graag uw voorkeur voor een dubbelbed of enkele bedden.
Mocht uw boeking door omstandigheden niet doorgaan, laat het ons dan tijdig weten.
Inchecken kan vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur 's avonds. Uitchecken kan tot 10.00 uur in de ochtend. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.
Als u eerder arriveert, kunt u uw bagage alvast bij ons achter laten. Laat ons dan ook altijd even weten hoe laat u denkt te arriveren. Tijdens bepaalde evenementen in Julianadorp of Den Helder gelden aangepaste in- en uitchecktijden.

Talen:
* Wij spreken uitstekend Nederlands, goed Engels, redelijk Duits.

* Aangesloten bij: VVV

Routebeschrijving    

routebeschrijving
Klik de foto aan voor een vergroting.


Komende vanaf de N9 vanaf richting Almaar of Den Helder neemt u de afslag "Julianadorp". U volgt de Schoolweg tot aan de 1e rotonde.
Hier kunt u de 1e afslag (vervolg Schoolweg) nemen. Dit is de kortste weg maar sinds kort herbestraat en u komt een aantal drempels en wegversmallingen tegen. Volgt u deze weg, dan komt u langs Lidl, Aldi en het Loopuytpark. Aan het eind van de Schoolweg slaat u rechtsaf. Kort na de bezinepomp ziet u aan de linkerkant van de weg een informatiebord. Daarachter ziet u ons B&B adres...de rode stip op de foto.

Een alternatieve route: U neemt dan op de 1e rotonde de 2e afslag, Zuiderhaaks. Hier passeert u het onlangs geopende Junior College. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag (Langevliet). Vervolg de Langevliet tot u net na de benzinepomp bij het informatiebord bent. Daarachter ziet u dus ons B&B adres...de rode stip op de foto.

Gebruikt u een navigatiesysteem, vult u dan als adres in : Langevliet 48. Dan wordt u tot voor onze voordeur gebracht.
Iemand heeft ooit een foutje gemaakt en sindsdien schijnt nr.26 ergens midden in de bollenvelden te staan ;-)

Als u vanaf Den Helder centrum via de Nieuweweg komt, rijdt u dan door tot net na de aanduiding bebouwde kom 'Julianadorp'. Ons huis staat dan aan de rechterkant net na de drempel, zoals hier op de foto te zien is.

Langevliet 26 gezien vanaf Den Helder