Als je geen frame ziet, klik dan hier voor de complete site

Informatie over B&B 'Four Seasons'  Informatie over B&B 'Four Seasons'

* Algemeen,
* Prijzen,
* Boekingen & algemene voorwaarden
* Ontbijt,
* Voorzieningen,
* Routebeschrijving.Algemeen    

* Adres: B&B 'Four Seasons', Langevliet 26, 1787 BD Julianadorp gem.Den Helder.
Telefoonnummer: 06-49 271 371.
Website: http://langevliet.nl.
Email: info@langevliet.nl of boekingen@langevliet.nl .


* B&B 'Four Seasons' wordt gerund door Ronald & Nolly.


* Ons huis is de middelste van 3 woningen. Aan de voorkant lijkt het misschien een klein huisje, maar menigeen is verbaasd over de ruimte die achter die voorgevel blijkt te zitten.

* Onze B&B kamer is zeer geschikt voor mensen die er een paar dagen op uit willen, mensen die graag vroeg op het strand willen zijn, senioren, zakenmensen, rustzoekers, mensen die de laatste boot naar Texel niet meer kunnen halen of 's morgens met de eerste boot naar Texel willen varen, mensen die wakker willen worden tussen de bloeiende bloembollenvelden, dames die een vriendinnendag willen afsluiten, natuurfotografen, mensen die gestrand zijn met openbaar vervoer, etc etc.
Tot nu toe hebben we een verscheidenheid aan gasten gehad: een Amerikaanse cattle-farmer, iemand die een bedrijf had waar de meest luxe jachten werden gebouwd, een Australische universiteits professor, een schrijfster die hier aan haar boek kwam werken, een actrice, een theaterproducente, een tingieter, een journalist van BNR, een hotel-inspectrice, een chef/kok/hoteleigenaar, leden van Hells Angels, bruiloftsgasten, familie-en bedrijfsreünies, artsen, bouwvakkers, gepensioneerden, iemand die slipcursussen voor tractoren gaf, offshore medewerkers, etc, etc, etc.

* Voor het huis is een vrij-parkeren strook. Er is altijd wel een plekje te vinden, maar probeert u een plekje vrij te houden voor de bus van onze brandweer-buurman op nr. 24.

Er is 1 parkeerplaats gereserveerd voor containers. Mocht die vrij gelaten moeten worden, dan zullen we dat aan u door geven. Wij doen aan recycling.
In geval van hele grote drukte kunt u nog gebruik maken van de grote parkeerplaats bij de Riepel, op loopafstand.

* Op loopafstand vindt u de oude dorpskern op het Loopuytpark en winkelcentrum 'De Riepel'. Hier vindt u verschillende winkels. Iets zuidelijker bevindt zich het winkelcentrum 'Dorper Weert'.

  


Terug naar MENU  

Prijzen    

* We zijn aangesloten bij Booking.com en kortverblijf.nl maar u kunt ook rechtstreeks bij ons boeken (een voordeliger optie ;-)
Op onderstaande tarievenoverzichten vindt u de overnachtingsprijzen voor 2020.
De prijs is inclusief ontbijt op uw privé eetkamer, privé sanitair (badkamer met toilet, wastafel, douche), beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak en toeristenbelasting (2020: € 1,33).

* TARIEVENOVERZICHT 2023; 1 of 2 personen
* Voor kinderen gelden aangepaste prijzen.


Houdt u er rekening mee, dat we u een borg van € 50,00 vragen te betalen voor de sleutels. Ook als u maar 1 nacht bij ons verblijft.
U heeft dan tijdens uw verblijf uw eigen voordeursleutel en dus onbeperkt toegang tot uw kamer.
Uw borg krijgt u natuurlijk terug als er bij vertrek geen gebreken aan de kamers zijn en u de sleutels weer inlevert.

* U kunt reserveren via eerdergenoemde websites of door ons een email te sturen of per telefoon. Onze voorkeur gaat uit naar een email omdat we u dan ook een bevestiging van de boeking kunnen toesturen.
Annuleren van een reservering is alleen schriftelijk mogelijk.

* U wordt geacht het bedrag uiterlijk op de dag van arriveren contant, met pin of vooruit te betalen..
We kunnen u geen overnachting aanbieden waarvoor we u een factuur moeten sturen en achteraf betaald worden.

* Voor inschrijving is legitimatie wettelijk verplicht (d.m.v. rijbewijs, paspoort of ID-kaart).

* Wij spreken uitstekend Nederlands, goed Engels, redelijk Duits.Terug naar MENU  

Boekingen & algemene voorwaarden    

Boekingen:
* Bij een boeking of een aanvraag voor overnachting hebben wij volgende gegevens nodig:
Naam, adres en telefoonnummer (thuis en/of mobiel, bij voorkeur mobiel), tijdstip van aankomst, duur van het verblijf en het aantal personen.
Bij twee personen horen we graag uw voorkeur voor een dubbelbed of enkele bedden.

Mocht uw boeking door omstandigheden niet doorgaan, laat het ons dan tijdig weten.* In verband met de coronamaatregelen kunt u bij ons ook contactvrij verblijven. Geeft u dit dan bij de boeking duidelijk aan.

Inchecken kan vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur 's avonds. Uitchecken kan tot 10.00 uur in de ochtend. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.
Als u eerder arriveert, kunt u uw bagage alvast bij ons achter laten. Laat ons dan ook altijd even weten hoe laat u denkt te arriveren.

Tijdens bepaalde evenementen in Julianadorp of Den Helder gelden aangepaste in- en uitchecktijden.

* U wordt geacht om bij aankomst het gehele bedrag contant of met pin te betalen.
Helaas kunnen wij geen overnachtingen aanbieden waarbij achteraf per rekening wordt betaald.
* Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg.
U dient aan enkele criteria te voldoen:
- de slaapkamer, eetkamer en badkamer zijn op de eerste verdieping gesitueerd. Als uw huisdier de trap (zie foto) niet op/af kan lopen, zult u het zelf moeten kunnen dragen;
- uw huisdier dient schoon te zijn en ruim van te voren behandeld te zijn tegen ongedierte (vlo, teek, wormen);
- uw huisdier mag tijdens uw verblijf bij ons niet loops zijn;
- uw huisdier dient welopgevoed te zijn (zindelijk zijn, niet kwijlen en niet aan bedden of stoelen knagen of de hele buurt bij elkaar janken of blaffen, etc);
Als u hieraan kunt voldoen is ook uw huisdier welkom bij ons. We hebben een op hoogte verstelbare voer/waterbak en een kunststoffen mand beschikbaar.
          Joep, het leuke hondje van gastenMocht uw hond toch vuil zijn geworden, dan staat er op bungalowpark Strandslag in Julianadorp en bij Tank & Was Service Den Helder een speciale hondenwasserette waar u uw hond zelf kunt wassen.
Terug naar MENU  

Ontbijt    

* We zijn een diervriendelijke B&B. Een vegetarisch of veganistisch ontbijt is dus geen enkel probleem. Laat het ons even weten als u dat wenst.
We gebruiken biologische eieren en plantaardige boter.
Bed & Breakfast 'Four Seasons' is VeganFriendly met dank aan de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Meer weten? Bekijk deze link:


* Uw ontbijt kan bestaan uit o.a. vers gebakken broodjes en/of cornflakes of muesli, brood, crackers of beschuit; thee, koffie of melk; versgeperst sinaasappelsap; verschillende soorten zoet en hartig broodbeleg.
We verrassen u graag met 1 van onze ei-gerechten, tenzij u liever een simpel gekookt eitje wilt.
Verder houden we rekening met uw wensen.
Dus heeft u een dieet of kunnen we u op de vroege morgen absoluut niet -of juist wel- blij maken met één of ander dan horen we dat graag vroegtijdig, bij voorkeur bij de boeking.

* Op de eetkamer staat een waterkoker (voor een kopje thee, koffie, soep of warme chocolademelk), een Senseo voor een kopje koffie, een magnetron en een koelkast.
In de koelkast vindt u producten voor uw ontbijt, aangepast aan uw voorkeur zoals aangegeven bij uw boeking. Flesjes drinken in de koelkast of op de slaapkamer zijn kostenloos.
In de kast vindt u bestek, borden, schaaltjes, kopjes, glaasjes; thee, koffie, suiker; peper en zout; zoet beleg, cornflakes en muesli
* Op een afgesproken tijd brengen we warme gebakken broodjes, brood, vers geperst sinaasappelsap en een eigerecht naar boven.
Uw afwas kunt u kwijt in een mand op de eetkamer, wij zorgen dat alles in de loop van de dag weer schoon in de kast ligt of staat.


* Voor mensen die erg vroeg op pad moeten en liever niet ontbijten is er de mogelijkheid om een lunchpakketje mee te nemen.
U kunt uw broodpakketje zelf op de eetkamer klaar maken, wij zorgen dat er 's avonds een flesje vers sinaasappelsap in de koelkast geplaatst wordt.
Geef bij uw boeking even aan dat u graag een lunchpakketje zou willen i.p.v. een ontbijt.

lunchpakketje

Terug naar MENU  

Voorzieningen    

* Op de gastenkamer vindt u koffie/thee/chocola voorzieningen alsmede wat koekjes en versnapering voor 's avonds.
Verder zijn er een wekkerradio, televisie en radio. Gebruiksaanwijzingen vindt u in het ladenkastje, de afstandbediening van de tv staat erop.
We hebben gratis draadloos Wifi voor u, beveiligd met een wachtwoord.

Op het schap bij het raam staat de radio met bleutooth functie. Verder een mandje met wat folders uit de regio en diverse boeken/bladen.

folderrek * Op de eetkamer staat een vaste kast waar u kleding kunt hangen of leggen. Op de schappen er boven liggen een paar spelletjes.
Er staat een koelkas met vriesvakje, waar de gekoelde ontbijtproducten in bewaard worden, maar er is nog genoeg ruimte zodat u er zelf ook wat producten in kunt bewaren.
Op het schap boven de koelkast ligt een elektrisch blok met oa 3 USB aansluitingen.

* Op de overloop vindt u een rek met allerlei folders over de omgeving, restaurants en evenementen.

* Op de badkamer is een handföhn aanwezig.
In een mini-badkuipje naast de douche staan flesjes shampoo, conditioner en douchegel voor het geval u dit vergeten bent mee te nemen.

* Voor koude dagen is er op de kamers centrale verwarming, in de badkamer vloerverwarming, in de vaste kast liggen warme dekens.
Voor warme dagen kunt u gebruik maken van een staande ventilator die op de eetkamer staat, in de vaste kast liggen lakens voor u als het zomerdekbed toch te warm is.

* Het is niet toegestaan binnenshuis te roken.niet roken

* Op de gastenkamer staan naar keuze 1 seniordubbelbed of 2 enkele seniorbedden.
Bent u met 2 personen, wilt u dan bij boeking aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat?
De bedden zijn voorzien van schone lakens, kussens, en dekbedden met overtrek.

* De gastenkamer is gesitueerd op de 1e verdieping, helaas hebben we geen extra voorzieningen voor gehandicapten.

fietsenstalling * In overleg kunnen fietsen onder dak gestald worden. De andere toegangsdeur en steeg fungeert dan als stalling.
Wij helpen u bij het stallen van uw fiets(en).


* Voor het huis zijn een aantal parkeerplaatsen. Er is altijd wel een plekje te vinden, maar misschien wilt u een plekje vrij laten voor onze buurman van nr.24 die bij de brandweer werkzaam is?
Er is 1 plek gereserveerd voor de afval containers. Op de dagen dat die geleegd worden en de ruimte vrij moet blijven laten we u dat weten.
We recyclen papier, plastic en glas. Mocht u dat willen dan staat er een kleine recycling-kliko op de eetkamer.
Bij gelegeneheden kan het gebeuren dat de parkeerplaatsen voor het huis vol zijn. Dan kunt u nog uitwijken naar de gratis parkeerplaatsen bij het winkelcentrum De Riepel, dit is op loopafstand.
Terug naar MENU  

Routebeschrijving    

* Komende vanaf de N9 vanaf richting Alkmaar of Den Helder neemt u de afslag "Julianadorp". U volgt de Schoolweg tot aan de 1e rotonde.

Hier kunt u de 1e afslag (Schoolweg) nemen. Dit is de kortste weg maar u komt een aantal vervelende drempels en wegversmallingen tegen.
Volgt u deze weg, dan komt u langs Lidl, de Riepel winkelcentrum en het Loopuytpark. Aan het eind van de Schoolweg draait u, rechtsaf, de Langevliet op.
Neemt u op die rotonde de 2e afslag, Zuiderhaaks, dan passeert u het Junior College, waarvan de kleuren van de gevelbekleding u volgen.
Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag en draait de Langevliet op.

* Vervolg de Langevliet richting Den Helder tot u aan de linkerkant benzinepomp Tinq ziet. Even voorbij de benzinepomp bevindt zich onze B&B...de rode stip op de foto hiernaast.

U kunt eventueel een rondje maken op de nieuwe rotonde en terug rijden om uw auto makkelijker voor het huis te kunnen parkeren.


routebeschrijving
Klik de foto aan voor een vergroting.
* Komende vanaf Den Helder centrum via de Nieuweweg neemt u de 2e afslag op de rotonde.
Ons huis staat dan aan de rechterkant net na de rotonde, zoals op onderstaande foto te zien is.Langevliet 26 gezien vanaf Den Helder  


Terug naar MENU